Tuote


Digitaalista taloushallintoa

tuotekuvaKivalta-ohjelmat ovat netissä toimivia. Sovellukset ovat erittäin käyttäjäystävällisiä ja kaiken kokoisille yrityksille sopiva.

Järjestelmä on kokonaisuus, jonka kaikki tiedot on talletettu samaan tietokantaan.  Ohjelman kaikki osiot voidaan avata samasta näkymästä.  Käyttäjät pystyvät suoraan tulosteista porautumaan alkuperäiseen dokumenttiin.  Yrityksen kaikki kirjanpitoaineisto on missä tahansa ohjelmiston vaiheessa vain klikkauksen päässä tarkasteltavissa.  Kaikki tositteet näkyvät välittömästi kuvaruudulla alkuperäisinä. Ohjelman käyttö on helppoa ja turvallista. Yrityksen taloushallinto on Kivaltaa käytettäessä aina ajan tasalla.

Kivalta-taloushallinnon ohjelmat vapauttavat käyttäjänsä ajasta ja paikasta. Käyttäjä ei tarvitse kuin nettiyhteyden hoitaakseen työtehtäviään. Kivaltan vaatima kaista ei ole suuri, joten paljon haukutuilla mokkuloillakin Kivaltan käyttö onnistuu loistavasti.

Ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti kirjanpitäjien, tietotekniikan asiantuntijoiden ja tilintarkastajien avulla.
Ajantasaisuus

Kaikki yrityksen aineisto on kerran järjestelmään siirrettyä kaikkien osa-alueiden; kirjanpidon, reskontrien, kassanhallinnan välittömässä käytössä.

Koska kyseessä on internetin kautta käytettävä järjestelmä, voi käyttäjä tai samanaikaisesti käyttäjät olla missä tahansa. Ajalla ja paikalla ei todellakaan ole merkitystä; jokainen voi hoitaa omat työnsä, niin kuin se parhaiten ajallisesti ja paikallisesti on mahdollista.

Taloushallinto on haluttaessa joka päivä täysin ajan tasalla - on line!

Automatisointi
Kivaltaan ei tarvitse syöttää tositteiden tietoja, vaan ohjelma tunnistaa ja käsittelee itse automaattisesti suuren osan yrityksen kirjanpitoaineistosta. Tällä tavoin yritys säästää huomattavasti rahaa ja aikaa pakollisten toimistorutiinien hoidossa.

Kulujen kurissapito onkin Kivaltan  perusajatus: Kivalta-järjestelmä sekä säästää kustannuksissa että on itse edullinen käyttää. Niin edullinen, että se kannattaa ottaa käyttöön myös pienissä ja keskisuurissa yrityksissä.
Paperittomuus
Kaikki Kivaltaan siirretyt asiakirjat, tositteet, tiliotteet jne. ovat ohjelmassa täysin lukukelpoisia ja täydellisesti alkuperäisten paperien näköisiä.

Dokumentit ovat missä tahansa ohjelman vaiheessa klikkaamalla tarkasteltavissa ja mikäli paperiversioon halutaan jälleen jostain syystä palata, voidaan tosite tulostaa. Myös tilintarkastus voidaan täten suorittaa etätyönä.

LAINUX OY  -  Patotie 2  -  01600 VANTAA  -  Puh. (09) 677 275  -  info@kivalta.fi